Pupil van de week – Jelle Janssen

Wat was het afgelopen zondag (14 september 2014) toch een geweldig leuke dag !

Ik was namelijk PUPIL VAN DE WEEK bij Berghem Sport!!

Er was gevraagd of ik om 13.15 uur bij Berghem Sport kon zijn. Natuurlijk kan ik dat! Bij aankomst  zat Eric Reijs ons al op te wachten. Samen hebben we besproken wat ik deze middag allemaal mag doen. Ook kreeg ik al gelijk een voetbal (waar later alle namen van de spelers op gezet zijn) en een vaantje. Mijn middag kon al niet meer stuk!

Maar dit was nog niet alles..
Samen met de spelers van het 1e heb ik mezelf omgekleed. Ik kreeg een voetbaltenue en trainingsjas aan met de tekst “pupil van de week”. Daarna gingen we naar het hoofdveld voor de warming-up. Alle oefeningen heb ik meegedaan. Ze waren soms best lastig voor mij. Ook mocht ik mee balletje over schieten. Nadat we allemaal goed warm waren, ben ik samen met grensrechter Harm kennis gaan maken met de scheidsrechter en de andere grensrechter.

Toen kwam het grote moment : Ik mocht samen met de scheidsrechter voorop lopen naar het hoofdveld. De grensrechters en alle voetballers kwamen achter mij aan.
Op het veld is iedereen voorgesteld en mocht ik de aftrap nemen. Ik mocht met mijn eigen bal, tussen de tegenstanders door, bij de keeper van de tegenpartij proberen te komen en dan op goal schieten. En wat denk je?? De keeper zat er naast en mijn bal lag in de goal!! Alle toeschouwers klapten. Helaas telde dit doelpunt niet mee..

De eerste helft heb ik op de bank bij de wisselspelers mogen zitten, zodat ik de wedstrijd goed kon zien. Toen het bijna rust was, werd ik opgehaald en heb ik in de bestuurskamer een heerlijk taartje en drinken gekregen. Van de voorzitter van Berghem Sport kreeg ik ook nog een ondertekend certificaat en een snoepzak.

Kortom : Het was geweldig, dit had ik niet willen missen!

SUPPORTERSVERENIGING BERGHEM SPORT : BEDANKT!!!!