Pupil van de week – Thijs Brinkman

Berghem Sport 1 – Volkel 1

Hoi, ik ben Thijs Brinkman. Ik ben 7 jaar en ik voetbal bij de F5 van Berghem sport. Ik ben een middenvelder, maar ook keepen vind ik erg leuk. Zaterdag hebben we zelf helaas verloren met 2-4 van Cito, maar we kunnen nog winterkampioen worden.

Wat was ik blij om te horen dat ik pupil v/d week mocht zijn. Ik kon bijna  niet slapen zaterdagavond. Eindelijk was het zover: Om 13.15 moesten we verzamelen en daarna omkleden.

Ik mocht met de spelers warm lopen en alle spieren los maken. Nou ik had het warm daarna. Meteen gingen we door met overspelen en koppen. Het ging super goed.

Daarna terug naar de kleedkamer en klaarmaken voor de wedstrijd. Ik mocht de wedstrijdbal vasthouden en als eerste samen met de scheidsrechter het veld oplopen. Na de tos mocht ik de aftrap doen en alleen op de keeper afgaan. En ik scoorde!!

Samen met de reservespelers  mocht ik op de bank zitten. Kei  gezellig met o.a Jordy en Kevin.

De wedstrijd was heel spannend,  helaas kwam Volkel op voorsprong. Net voor rust was het bijna 1-1, maar de bal ging er net niet in. In de rust ging ik nog even met de reservespelers op goal schieten.

Daarna kreeg ik nog een vaantje , wedstrijdbal,  certificaat en  een grote snoepzak. Helaas heeft Berghem sport  uiteindelijk met 0-3 verloren, maar ondanks het verlies heb ik een super dag gehad!

Bedankt Berghem sport en vooral de jongens van het 1e.

 

Thijs Brinkman