Pupil van de week – Stijn van Heeswijk

Naam: Stijn van Heeswijk
Elftal: F2
Leeftijd: 8 jaar
Basisschool: Fonkeling, 2e stroming, unit 2, groep 5
Hobbies: Voetbal, Taikwondo

Verslag:

Zondag 30 november ben ik pupil van de week tijdens de wedstrijd Berghem Sport 1 – Boekel Sport 1. ’s ochtends had ik er al veel zin in. Bij Berghem Sport aangekomen word ik opgewacht door Rene van Gisteren die me duidelijk uitlegd wat ik mag gaan doen.

Ik mag met de spelers van het 1e mee de kleedkamer in en mijn eigen ‘pupil v/d week’ tenue aantrekken. Tijdens de warming-up kan ik lekker mee voetballen en vlak voor de officiële aftrap laat ik ze nog effe allemaal zien hoe je bij de tegenstander moet scoren.

Tijdens de eerste helft in de dug-out heb ik goed geluisterd naar de tactiek. Vlak voor rust gaan we omkleden, zodat we in de rust in mijn normale kleren een lekker glas aanmaak konden drinken in de kamer van het bestuur van Berghem Sport.

Ik ben erg blij met de mooie voetbal die ik heb gekregen en heb er de rest van de middag mee gespeeld. Het vaantje en mijn oorkonde hangen op mijn kamer boven mijn bed, waar ik ’s avonds lekker kan slapen.

Groetjes Stijn