Grote Club Actie

Onze jeugdafdeling neemt ook dit voetbalseizoen 2015 – 2016 wederom deel aan de Grote Club Actie.

De Grote Club Actie is een financiële actie, met als doel financiën voor de jeugdkas in te zamelen, om zodoende vele activiteiten e.d. voor de jeugdleden te kunnen organiseren.

De start van deze Grote Club Actie hebben we alweer achter ons; zaterdag 19 september.

Vele jeugdleden zijn in de periode van zaterdag 19 september tot en met de trekking, medio november, volop actief om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Deze loten kosten € 3,00 p/stuk, waarvan € 2,40 vloeit naar de jeugdkas. Met deze intekenlijst behoeft men nog geen geld te innen; dit is pas van toepassing in een later stadium, wanneer de officiële loten worden verstrekt.

De loten kunnen op zaterdag 17 oktober, vanaf 10.00 uur door de verkopers/sters worden afgehaald in het clubhuis. Een week later, zaterdag 24 oktober, moet het geïnde geld van de loten dan weer worden ingeleverd en ontvangen de deelnemers tevens hun beloning.

De jeugdleden en begeleiders/sters hebben met deze verkoop de kans leuke prijzen te gaan winnen, zoals:

  • nieuwe sportartikelen
  • een bezoek aan Mc.Donalds
  • vrijkaartjes voor een wedstrijd van een nog nader aan te wijzen Betaald Voetbalorganisatie.

Tevens zal aan ieder jeugdlid per verkocht lot € 0,50 zakgeld als beloning worden uitgekeerd.

Wij hopen en vertrouwen dat iedereen, zowel jeugdleden als begeleiders/sters, deze activiteit stimuleren en een positieve bijdrage zullen leveren om van deze financiële actie t.b.v. de jeugdkas een succes te maken.

 

De Jeugdcommissie