29 en 30 December 2015 zaalvoetbaltoernooi voor de C-,D-,E-, en F-jeugd!

Hallo voetballers, ouders en verzorgers,

In de Kerstvakantie zal er weer een zaalvoetbaltoernooi plaatsvinden. Locatie sportcentrum Berghem t/o sportpark “De Koppelsteeg”.

Op dinsdag 29 december spelen alle F- pupillen teams, E4 t/m E10 en de Meisjes E. Op deze dag beginnen de eerste wedstrijden om 10.00 uur. Aanwezig om 09.15 uur in het clubhuis.

Op woensdag 30 december spelen alle C & D- elftallen, E1 t/m E3 en de Meisjes C1, C2 en D5M. Op deze tweede toernooidag beginnen de wedstrijden om 09.15 uur. Aanwezig om 08.30 uur in het clubhuis.

Op 29 december wordt de dag verdeeld in 2 dagdelen, op 30 december zal er in principe de gehele dag worden gespeeld. De definitieve indeling is afhankelijk van de inschrijvingen.

De kosten voor deelname bedragen € 5,– , te betalen op de dag van organisatie voor aanvang van de eerste wedstrijden. Inschrijven kan middels het versturen van een mail ovv. “kersttoernooi”naar leonvanmierlo@hetnet.nl. Vermeld in de mail je naam, leeftijd en in welk elftal / team je speelt. Je kunt inschrijven tot en met 12 december.

Om het toernooi te laten slagen, zijn we op zoek naar ouders, die een team willen coachen, scheidsrechter willen zijn of op andere wijze willen bijdragen aan dit toernooi. Aanmelden kan middels een mail o.v.v. “kersttoernooi”naar leonvanmierlo@hetnet.nl. Vermeld in de mail je naam en waarmee je zou willen helpen.

In week 52 kunnen de deelnemers en vrijwilligersvia de Berghem Sport-site verdere informatie over de dagindeling, teamindeling en overige belangrijke zaken tegemoet zien.

Wij hopen jullie te zien op 29 en 30 december; schrijf snel in !!

Activiteiten Commissie Jeugd