FIFA-toernooi zaterdag 2 januari 2016

Na een geslaagde eerste editie in 2015 organiseert de Activiteiten Commissie Jeugd van v.v. Berghem Sport op zaterdag 2 januari 2016 wederom een Champions League FIFA game- toernooi (2:2).

Er wordt gespeeld met 32 teams (team bestaat uit 2 spelers) op 4 TV schermen in de kantine. De poule-wedstrijden spelen we in de kantine. Vervolgens strijden de finalisten op een buitenbioscoop scherm op de middenstip van Berghem Sport om de felbegeerde Berghem Sport FIFA CUP. Als toegift mogen de winnaars van deze activiteit dit jaar onze vereniging gaan vertegenwoordigen op de finaledag, welke wellicht zal worden gehouden in het PSV – stadion te Eindhoven !!

Dit FIFA 2016 toernooi begint om 14.30 uur en iedereen dient om 14.00 uur aanwezig te zijn. Er wordt gespeeld in twee categorieen, t.w. :

  1. onder de 14 jaar
  2. vanaf 14 jaar en ouder.

Hoe kun je meedoen? Je kunt je vanaf nu inschrijven op het volgende mailadres : leonvanmierlo@hetnet.nl. Vermeld duidelijk je naam, wie je medespeler is, in welk team jullie spelen en je geboorte data. Er volgt altijd een terugkoppeling van de inschrijving.

De kosten voor inschrijving bedragen € 7,- en dien je tijdens het evenement te betalen aan Berghem Sport. Er kunnen 64 personen aan deze activiteit deelnemen. Zorg dat je er tijdig bij bent, want VOL = VOL.

Iedereen heel veel succes toegewenst tijdens deze FIFA 2016 en misschien wordt jij wel de beste Game Koning van Berghem Sport en zien we je terug in het PSV – Philips Stadion !!

Tot zaterdag 2 januari.

Prettige Jaarwisseling Activiteiten Commissie Jeugd