Woensdag 2 december sinterklaas middag voor alle kabouters

Hallo  voetballers, ouders/verzorgers,

Op 2 december organiseert de activiteitencommissie een sinterklaasmiddag voor alle kabouters. Iedereen is van 15:00 tot 17:00 welkom in de kantine van Berghem Sport om er een gezellige middag van te maken samen met …???

Inschrijven is verplicht. Kinderen die niet of te laat aangemeld zijn, kunnen we om organisatorische redenen helaas niet meer deel laten nemen. Dus schijf je snel in door, voor 21 november, een mail o.v.v. “sinterklaasviering” te sturen naar leonvanmierlo@hetnet.nl. Vermeld in de mail duidelijk je naam, leeftijd en dat je speelt in de kabouterafdeling.

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de viering dit jaar uitsluitend voor de leden zijn en dus niet meer voor de broertjes en de zusjes.

Graag tot 2 december!

Sportieve groeten,
Activiteitencommissie Berghem Sport.