Pupil van de week – Sanne Zwinkels

Bij de wedstrijd Berghem Sport – Festilent 1-0 was Sanne Zwinkels de pupil van de week.

Ik ben Sanne Zwinkels, 9 jaar en ik ben keepster van de E5 van Berghem Sport. Ik zit op Basisschool ´t Molenveld en mijn hobby´s zijn voetballen, buitenspelen en carnaval vieren met de jeugdraad van elf.

Op 31 januari 2016 mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd Berghem Sport-Festilent. Om kwart over één werd ik in de kantine opgevangen door René van Gisteren van de supportersvereniging om mezelf om te gaan kleden. Daarna mocht ik bij de spelers van het 1e in de kleedkamer, waarna we met z’n allen het veld op gingen voor de warming-up. Ik mocht samen met de reservespelers een balletje trappen en heb de keeper in mogen schieten.

Na de warming-up zijn we terug gegaan naar de kleedkamer voor de laatste bespreking en konden we het veld op voor de wedstrijd. Ik mocht als eerste het veld op om de bal op de middenstip te leggen. Daarna werd er een minuut stilte gehouden.

Ik mocht de toss doen en scoren bij de tegenstander. Lang bleef mijn goal de enige, maar in de laatste minuut van de wedstrijd wist Berghem Sport toch nog te scoren. Het is 1-0 geworden voor Berghem Sport.

Als afsluiting van deze middag kreeg ik van de supportersvereniging nog een mooie Berghem Sport bal, een oorkonde, een zak snoep en een vaantje. Het was voor mij een onvergetelijke dag, waar ik nog vaak aan terug zal denken.

Bedankt!!!

Groetjes Sanne Zwinkels