Revitalisering Sportpark

Beste Berghem Sporters,

Op 5 februari hebben wij jullie geïnformeerd over de start van de stuurgroep ‘Revitalisering Sportpark’. Wat betreft de personele invulling en werkzaamheden van de stuurgroep en drie werkgroepen is er inmiddels een opzet gemaakt. Wilt u hiervan kennis nemen dan staat dit vermeld op onze site onder Club/Organisatie/Stuurgroep Revitalisering Sportpark.

De ideeënbus in de kantine heeft al diverse goede ideeën en suggesties opgeleverd. Het door de stuurgroep als beste idee voor de maand februari beoordeeld is van Willemien vd Wetering. Zij heeft als idee ingebracht om in de nieuwbouw deuren van kleedkamers niet recht tegenover elkaar te plaatsen. Daarmee wordt directe “inkijk” voorkomen. Een goed idee bij een groeiend aantal leden onder de meisjes/vrouwen. Zoals vermeld zal het idee worden beloond met een aantal consumptiebonnen.

De stuurgroep Revitalisering

_AD21414