Pupil van de Week – Lars den Brok

Eindelijk was het zondag! “Vandaag ben ik pupil van de week!!” Ik was al om 06:15 uur wakker en klaar voor de wedstrijd van het eerste van Berghem Sport tegen SDDL, de oude club van mama. Ik had mijn nieuwe trainingspak al aan gedaan. Hetzelfde als dat van de selectie. Ons pap moest s’morgens nog voetballen en ik moest wachten tot dat hij in de kantine was. Pfff wat duurde dat lang.
In de kantine heeft René me alles uitgelegd en kreeg ik al een vaantje en bal van Berghem Sport. Toen werd ik opgehaald door Dave in de kantine. Ik was er helemaal klaar voor ik mocht me omkleden met het eerste. Ik mocht mee balletje trappen met dun Buul en Jeroen. Hierna mocht ik vrije trappen nemen op keepers Nicky en Joep. Ik had al snel in de gaten dat hun rechterhoek hun zwakke hoek was. Ze gingen er bijna allemaal in. Veel van mijn vriendjes, familie, mijn leider Maarten en elftal kameraden waren er ook erbij.
Hierna begon de wedstrijd. ik mocht aftrappen en gaf meteen het goede voorbeeld en scoorde heel gemakkelijk bij de keeper van SDDL, 1-0 voor Berghem Sport. Tijdens de rust kreeg ik nog een oorkonde en een zak snoep van de baas van Berghem sport ik had stiekem twee stukjes gebak gegeten, een bij het bestuur en een bij mijn vrienden Willie en Jan fop you. Het werd het 6-1 voor Berghem Sport. Daar heb ik na de wedstrijd samen met de spelers van het eerste een flesje bier op gedronken in de kleedkamer en hebben de spelers allemaal een handtekening op mijn bal gezet. Inge Daniëlle en opa Pietje moesten werken in de kantine en we hebben een groot feest gebouwd.
Een meneer ging zelfs nog op de bar staan te dansen. Die deed al net zo gek als ik soms doe (misschien is het wel familie).
Supportersvereniging en iedereen van Berghem Sport bedankt voor deze super leuke dag!

DSC02423 (2)DSC02386 DSC02396

High five van Lars den Brok speler F11