Pupil van de Week – Jur van Schaijk

Ik ben Jur van Schaijk, ik ben 7 jaar, zit op de Fonkeling in groep 3 en voetbal bij Berghem Sport in de F11. Ik mocht Pupil van de week zijn bij de wedstrijd van het 1e tegen FC de Rakt. In de kantine kreeg ik uitleg van Harm van Hoeij. Kort daarna werd ik opgehaald door Bram Kappen en mocht ik mee om gaan kleden. Met de warming up mocht ik op de keeper schieten en daarna heb ik gevoetbald met Patrick van de Coolwijk. Die zei dat ik al heel hard kan trappen. Mijn vriendjes en broers mochten ook even meevoetballen. Bijna alle spelers vroegen in welk elftal ik speel en wat we zaterdag gedaan hadden. Met de F11 hadden we 0-25 gewonnen.

Toen de wedstrijd begon, mocht ik aftrappen en een goal scoren bij de keeper van FC de Rakt. De bal uit het net vissen kan die keeper denk ik wel heel goed, want hij mocht die middag nog 9 x vissen. Na de goal mocht ik in de dug-out zitten met de rest van de reservespelers. In de rust mocht ik met Gerard Broers nog een stukje aardbeientaart eten in de bestuurskamer en kreeg ik mijn oorkonde en snoepzak en een mooie bal van Berghem Sport!

Na de rust heb ik nog gevoetbald met mijn grote broers Rik en Fèr. Ik wil de spelers van het 1e, de begeleiding en de Supportersvereniging Berghem Sport bedanken voor de leuke en speciale middag!

Groetjes,

Jur van Schaijk

Jur collage 1 Jur collage 2