Teken jij binnenkort een contract bij Berghem Sport??

Hallo voetballers, ouders/verzorgers,

De activiteitencommissie organiseert samen met het SEC op dinsdag 3 en woensdag 4 mei “de profs van Berghem Sport”, een voetbalevenement, waarbij je traint, leert en leeft als een professional. Naast veel aandacht voor techniek, zal er ook aandacht zijn voor o.a. spelstructuur en gezondheid.

Op dinsdag 3 mei zal het evenement plaatsvinden voor jongens en meisjes spelende in de C- en D-klasse en op woensdag 4 mei voor jongens en meisjes spelende in de E-klasse en F-pupillen geboren in 2007. Voor beide dagen geldt een maximaal aantal inschrijvingen van 60 deelnemers, dus schrijf je snel in want VOL=VOL.

Er zal getraind gaan worden van 9 tot 12 uur en  van 13 tot 15 uur. Tussen 12 en 13 uur is er een gezamenlijke lunchpauze.Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Kosten voor deelname bedragen € 10,- te voldoen op de voetbaldag.

Inschrijven vóór 23 april middels een mail o.v.v. “voetbaldagen” naar: activiteitenberghemsport@live.nl. Vermeld duidelijk je naam, geboortedatum en elftal. Ben je keeper, vermeld dit dan ook even in de aanmelding.

Deelnemers krijgen een inschrijfbevestiging en ontvangen in week 17 nog een mail met verdere informatie. Mochten er ouders zijn, die ons op deze dagen willen helpen middels het begeleiden van een groepje, dan vernemen wij dit graag door dit te vermelden bij de inschrijving van je kind.

We zien de inschrijvingen graag tegemoet!

 

Sportieve groeten,

Activiteitencommissie Berghem Sport en het SEC