De warmwater installatie van de kleedkamers.

Beste Berghem sporters,
We hebben zoals bekend en eerder gemeld sinds een week mankementen aan de warmwaterinstallatie van de kleedkamers. In overleg met de accommodatiecommissie en installateur hebben we bezien wat het beste is om te doen voor de aankomende periode. We verwachten over enkele weken een installatie van elders over te kunnen zetten, die ons voor langere tijd uit de brand kan helpen en een capaciteit heeft van beide huidige boilers samen en bovendien veel zuiniger is. Bovendien kunnen we die installatie als reserve straks meenemen naar de geplande nieuwbouw. Maar daar moeten we helaas wel even nog op wachten. De installatie straks van die nieuwe boiler kost natuurlijk al het nodige vanwege noodzakelijke aanpassingen die moeten worden gedaan. Om nu tussentijds met een andere installatie aan de gang te gaan die apart aangeschaft en aangelegd moet worden voor een paar weken is veel en zonde geld gemoeid. Geld dat onze club heel goed voor andere zaken kan gebruiken. We realiseren ons als bestuur natuurlijk terdege dat douchen na sporten een must is en dat de huidige situatie rondom het douchen daarom verre van ideaal is. Desondanks vragen wij begrip voor de situatie en onze overwegingen om zo goed en zo kwaad als het kan met elkaar deze weken te overbruggen. Als we met elkaar de komende weken met dit gegeven flexibel en begripvol om kunnen gaan, kunnen we samen een hoop onnodige kosten en moeite besparen. Wij vragen dan ook om met elkaar en vooral in overleg met beheer tot zoveel mogelijk praktische invulling te komen en bijvoorbeeld voor nu even na het trainen thuis te douchen.
Alvast bedankt voor jullie medewerking.
Het Bestuur.