Spandoekwedstrijd Kampioenschap Berghem Sport 1

Na twee teleurstellende voetbaljaargangen is het zondag a.s. dan eindelijk zover. Bij minimaal een puntendeling is Berghem Sport kampioen en kan de vlag in TOP.

Om de sfeer en entourage een extra inpuls te geven, wordt er door de jeugd een heuse Spandoekwedstrijd georganiseerd. In de wandelgangen is al vernomen dat fanatieke Berghem Sport-fans kleurrijke spandoeken aan het maken zijn.

Alle enthousiaste deelnemers aan deze activiteit worden verzocht zich zondag 1 mei a.s. om 13.45 uur te melden met hun spandoek in het wedstrijdsecretariaat, gelegen in het clubhuis. Daar wordt aan de deelnemers enige info. verstrekt, hoe men kan meedingen naar een leuke prijs, beschikbaar gesteld door het Algemeen bestuur van onze sportvereniging.

 

Deelnemers aan deze Spandoekwedstrijd tot zondag a.s.! Spelers en begeleiding van Berghem Sport 1, veel sportief succes !! De gehele Berghem Sport-familie steunt jullie tijdens deze belangrijke wedstrijd op weg naar het Kampioenschap.