Verkiezing Sportploeg van het Jaar 2016.

De activiteitencommissie van Berghem Sport organiseert op 3 juni 2016 de verkiezing `Sportploeg van het Jaar` voor de C-, D- E- en F-klasse en Meisjes. Leiders van deze jeugdteams kunnen hun team nomineren, door een motivatie voor deze titel in te leveren bij de Activiteitencommissie.
De avond zal in 2en gedeeld worden. De verkiezing voor de E- en F-klasse en Meisjes E zal zijn van 18:30 uur t/m 20:30 uur. Tussendoor kunnen er diverse spelletjes worden gespeeld en zal er een discotheek aanwezig zijn, zodat we lekker kunnen dansen.
Om 20:45 uur zal de verkiezing voor de C- en D-klasse en Meisjes van start gaan. Ook hier hebben we leuke activiteiten in de planning. De avond zal rond 23:00 uur worden afgesloten.
Houdt er bij de nominatie rekening mee, dat we hopen dat je als compleet team aanwezig kunt zijn op deze avond.
Bij te weinig aanmeldingen kan het zijn dat de avond wordt geannuleerd. Houdt hiervoor de site in de gaten!!!

Sportieve groeten,
Activiteitencommissie Berghem Sport