Berghem Sport jeugdavond en verkiezing Sportploeg van het Jaar.

Geachte voetballers /sters , begeleiders /sters en ouders,

Op vrijdag 3 juni a.s. zal het voetbalseizoen 2015 – 2016 worden afgesloten met een Berghem Sport jeugdavond. Deze avond zal in het teken staan van de verkiezing Sportploeg van het Jaar in de verschillende klassen.

De avond gaat van start om 18:30 uur voor de E- en F-klasse en Meisjes E en zal rond 20:30 uur afgelopen. Wij verzoeken jullie om uiterlijk om 18:15 uur aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen.

Vervolgens willen we om 20:45 uur beginnen met de verkiezing voor de C- en D-klasse en Meisjes C- en D- klasse. Deze avond zal omstreeks  23:00 uur afgelopen zijn.

De avond zal gevuld gaan worden met diverse spellen, karaoke en natuurlijk het officiële gedeelte, waarin de prijzen voor de sportploeg van het jaar zullen worden uitgereikt.

Middels deze briefwisseling wil ik uw team uitnodigen om op deze avond aanwezig te zijn, om zodoende te kunnen meedingen naar deze fantastische titel. Ook wil ik U verzoeken ervoor te zorgen dat iedereen van het team,  zowel spelers als begeleiding, aanwezig zullen zijn. Van ieder team wordt een begeleider verzocht in de organisatie plaats te nemen, om zodoende op deze avond, indien noodzakelijk, te assisteren.

Om deze nominatie nog meer kleur te geven, zou het zeer wenselijk en leuk zijn als ook de ouders van deze jeugdspelers/sters aanwezig zouden zijn, zodoende het sportieve succes van hun zoon / dochter te kunnen meemaken.

Ook andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom om deze avond mee te maken. Tot vrijdag 3 juni!!

 

Sportieve groeten,

Activiteitencommissie Berghem Sport