Nieuwe jeugd teamindeling 2016-2017.

Teamindeling 2016/2017.

Ieder jaar weer veelbesproken en hopelijk tot eenieders goedkeuring; de teamindelingen voor seizoen 2016-2017. Ook dit keer weer met de nodige zorg en aandacht tot stand gekomen. In de wekenlange puzzel is door de hoofdenopleiding en klasse coördinatoren zoveel als mogelijk rekening gehouden met niveau, wensen en mogelijkheden.

Bij het indelen van een grote jeugdafdeling, ontkomen we er echter helaas niet aan om niet álle verzoeken te kunnen honoreren. Hopelijk is zo goed als iedereen tevreden met de indeling. Wij hopen op begrip van degene die er wellicht iets minder content mee is.

Jeugdleidersvergadering
Voor de leiders/trainer 2016/2017 ter voorbereiding op nieuwe seizoen, woensdag 20 juli (i.p.v. 13 juli). Inloop vanaf 19:00u start 19:30u. Wij gaan er vanuit dat alle leiders en trainer hierbij aanwezig zijn.

Start trainingen seizoen 2016/2017
Selectieteams kunnen vanaf maandag 15 aug. starten met trainen
Recreatieve teams kunnen vanaf maandag 22 aug. starten met trainen

Start voorbereidingswedstrijden seizoen 2016/2017
Selectieteams vanaf zaterdag 20 aug.
Recreatieve teams vanaf zaterdag 27 aug.

Woensdagmiddag training F-teams vanaf 7 sept. (nadere info volgt via de BS site)

Nieuwe team aanduiding
Het amateurvoetbal staat aan de vooravond van een aantal belangrijke veranderingen. Deze passen in het streven van de KNVB naar verbetering van kwaliteit en aantrekkelijkheid van het voetbal. De aanduidingen A- tot en met C-junioren en D- tot en met F-pupillen verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen de internationaal gebruikelijke aanduidingen Onder 19 (A-klasse) tot en met Onder 9 (F-klasse). Als voorbeeld: het B1-elftal heet straks het O17-1 elftal en het E4 team het O11-4 team. Binnen de D-klasse kennen we binnen Berghem Sport in uitzondering en dat is het O12 team wat in een aparte onder 12 competitie uitkomt.

Vacatures
Bij de diverse teams staan er nog vacatures open bij voor trainers en/of leiders. Indien u interesse heeft om een team of juist het team van uw zoon of dochter te begeleiden, neem dan contact op met hoofdopleidingen@berghemsport.nl

Sportploeg van het jaarA