Pupil van de week – Jur van de Akker

Wedstrijd: Berghem Sport 1 – Nooit Gedacht 1

Uitslag 0-0

Datum: 11-09-2016

Naam: Jur van de Akker

Elftal: JO8-1

Pupil van de week , Jur van den Akker, 7 jaar en zit op ’t Molenveld in groep 4A. Afgelopen zondag 11 september was ik Pupil van de Week in de wedstrijd Berghem Sport – Nooit Gedacht. Zelf speel ik in F3 tegenwoordig j08-1 .
Ik werd om kwart over één in de kantine verwacht. Ik vond het wel even spannend, maar eenmaal na de uitleg over wat de bedoeling was, had ik er heel veel zin in! Ik kreeg een mooie voetbal en vaantje cadeau !!
Dave Eveleens kwam me ophalen. Samen in de kleedkamer omkleden, in het mooie nieuwe tenue van Pupil van de week.

Om 14.00 uur mocht ik mee het hoofdveld op, klaar voor de warming-up! Na wat warm gelopen te hebben, heb ik met een reservespeler een balletje getrapt!

Om iets voor 14.30 uur was het dan eindelijk zover, ik mocht samen met het 1e van Berghem Sport het veld op. Super leuk!

De aftrap werd door mij verricht, zig zaggend langs de spelers van Nooit Gedacht , recht op de keeper af! En wat denk je, ik scoor links onder in de hoek. Top. De wedstrijd kon beginnen.

Ik heb vanuit de dug out de eerste helft gekeken, om 15.05 uur werd ik opgehaald om me om te kleden. Om 15.15 uur werd ik in de bestuurskamer verwacht voor een lekker gebakje en wat drinken!!!
Ook daar werd ik nog verwend met een mooie oorkonde van Pupil van de Week.

Ik heb een super mooie dag gehad, Berghem Sport super bedankt hiervoor. Jammer dat Berghem Sport niet wist te scoren, maar gelukkig ook geen tegengoals heeft gehad.

Groetjes Jur van den Akker