Pupil van de week – Keano van der Sloot.

Mijn naam is Keano van der Sloot en ik speel in de JO9-3G, oftewel de F4. Ik zit in groep 5 op basisschool De Fonkeling. Mijn jongere zusjes Kesha en Britt zitten ook op deze school. Voetballen vind ik helemaal geweldig, dat is mijn grootste hobby.

Zondag 18 september was ik pupil van de week tijdens de wedstrijd tegen D.A.W. Toevallig moest ik met mijn team zaterdag ook tegen D.A.W. Wij hadden met 9-4 gewonnen, dus heb ik tegen de spelers gezegd dat zij ook maar moesten winnen!

Om 13:15 uur moest ik in de kantine van Berghem Sport zijn. Ik kreeg toen uitleg wat er allemaal zou gaan gebeuren. Op een gegeven moment kwam Dave Eveleens, de aanvoerder mij halen en gingen we samen naar de kleedkamer om ons om te kleden. Daar stond de muziek kei hard aan, dat was wel vet. Toen iedereen klaar was gingen we het veld op. Samen met de spelers heb ik de warming up gedaan en wat oefeningen. Ook heb ik de keeper in mogen schieten.

We zijn toen even terug de kleedkamer in gegaan voor de laatste bespreking. Toen mocht ik samen met de spelers en de scheids het veld op lopen. Na de aftrap gedaan te hebben ben ik tussen de spelers van D.A.W. gelopen op de keeper af. Met een hard schot passeerde ik hem en scoorde ik!

Ik mocht toen op de reserve bank bij de andere spelers zitten en de wedstrijd bekijken. In de rust mocht ik in de bestuurskamer komen waar ranja, gebak en een paar cadeautjes klaar stonden. Ook kreeg ik een oorkonde van ‘pupil van de week’.

In de 2e helft scoorde Berghem Sport gelukkig de 1-0! Na afloop van de wedstrijd was het dus een groot feest!

Ik vond het een geweldige dag, en wil Berghem Sport hier hartelijk voor bedanken.

Groetjes van Keano van der Sloot