Voetbalvereniging Berghem sport en Fysiofit Berghem gaan ook in de toekomst verder samenwerken!

Fysiofit Berghem en Berghem Sport hebben op basis van een aantal gesprekken besloten in de toekomst de samenwerking te gaan uitbreiden. Op dit moment heeft Berghem Sport al een nauwe band met Fysiofit Berghem wat betreft de begeleiding ingeval blessures.

Het doel van de toekomstige samenwerking is om te komen tot een gezamenlijk gebruik van een EHBO/fysio ruimte in het nieuw te realiseren gebouw van v.v. Berghem Sport op sportpark de Koppelsteeg.

Zondag 11 augustus 2016 werd voorafgaand aan de wedstrijd Berghem Sport – Nooit Gedacht in de bestuurskamer de intentieovereenkomst getekend. Berghem Sport is blij met deze samenwerking en kijkt uit naar een mooie invulling van de fysio/verzorgingsruimte in het nieuwe gebouw.