Grote Club Actie

Aan alle ouders, jeugdleden en jeugdkader van onze sportvereniging

Onze jeugdafdeling zal ook dit voetbalseizoen wederom gaan deelnemen aan de Grote Club Actie. De Grote Club Actie is een financiële actie, met als doel financiën voor de jeugdkas in te zamelen, om zodoende vele activiteiten e.d. voor de jeugdleden te kunnen organiseren. Op zaterdag 24 september zullen de lotenverkoopboekjes aan de jeugdleden worden verstrekt. De start van deze Grote Club Actie staat gepland voor zaterdag 01 oktober a.s.

Hoe werkt deze Grote Club Actie?

Hierbij wordt een lotenverkoop boekje verstrekt. In dit boekje zit voor iedere deelnemer een aparte pagina, bevattende een intekenlijst, deurzegel en een bedankje. Met dit boekje kan de jeugd op pad om te proberen zoveel mogelijk loten te verkopen. Deze loten kosten €3,00 p/stuk, waarvan €2,40 vloeit naar de jeugdkas. Met deze intekenlijst behoeft men nog geen geld te innen; dit is pas van toepassing in een later stadium, wanneer de officiële loten worden verstrekt.

De jeugdleden en begeleiders/sters hebben met deze verkoop de kans leuke prijzen te gaan winnen, zoals:

  • nieuwe sportartikelen
  • een bezoek aan Mc. Donalds
  • vrijkaartjes voor een wedstrijd van een nog nader aan te wijzen Betaald Voetbalorganisatie.

Tevens zal aan ieder jeugdlid per verkocht lot €0,50 zakgeld als beloning worden uitgekeerd.

Dit jaar hebben we een tweetal nieuwe mogelijkheden om de jeugdspelers en -teams te belonen. Bij 20 of meer verkochte loten krijgt de lotenverkoper een gratis pretparkkaartje, dagje Schiphol en/of 65% korting op een artikel naar keuze in de Masita webshop. Tevens krijgt het team dat de meeste loten weet te verkopen als stimulans en beloning de kans om het seizoen met hun jeugdteam feestelijk af te sluiten.

Wij hopen en vertrouwen dat iedereen, zowel jeugdleden als begeleiders/sters, deze activiteit stimuleren en een positieve bijdrage zullen leveren om van deze financiële actie t.b.v. de jeugdkas een succes te maken.

 

De Jeugdcommissie