Pupil van de week – Peet Guelen

Wedstrijd: Berghem Sport 1 – Volkel 1

Uitslag 3-3

Datum: 2-10-2016

Naam: Peet Guelen

Elftal: JO9-4

Hallo, ik ben Peet Guelen en ik ben 7 jaar. Bij Berghem Sport speel ik bij JO9-4, oftewel de F5. 

Ik zit in groep 4 van basisschool Het Molenveld, waar ik met mijn vriendjes altijd aan het voetballen ben op het schoolplein of op het veldje.

Naast voetballen is taekwondo ook een hobby van mij, maar voetballen vind ik echt wel het aller-leukste!

Ik vond het superleuk dat ik op zondag 2-10 de pupil van de week mocht zijn bij de wedstrijd Berghem Sport 1 –  Volkel 1 en ik had er erg veel zin in!

 Om 13.15 uur mocht ik me melden in de kantine waar Rene mij uitlegde hoe de middag eruit ging zien en wat ik allemaal mocht doen.

We hebben nog wat gedronken en even gekletst over onze wedstrijd van gisteren tegen OSS’20. Die hadden wij met 10-1 gewonnen!

Ook kreeg ik van Rene een mooie bal en een vaantje van Berghem Sport. Daar was ik heel blij mee.

 Dave (de aanvoerder) kwam mij ophalen om me om te kleden in de kleedkamer. De spelers waren heel erg aardig en hebben mij goed geholpen met mijn scheenbeschermers en schoenen, want dat is altijd zo’n klus. Daarna ben ik met de spelers naar het hoofdveld gegaan om de warming-up te doen en toen heeft Ad ook een paar foto’s van mij gemaakt. Bij het inlopen kon ik de spelers makkelijk bijhouden! Ook mocht ik de keeper alvast inschieten waarbij ik wel een paar goaltjes gemaakt had.

 Na de warming-up gingen we nog even terug naar de kleedkamer als voorbereiding op de spannende wedstrijd.

Ik mocht daarna samen met  de scheidsrechter het veld oplopen en in de rij gaan staan om handen te geven voor de wedstrijd.

Toen mocht ik nog tossen met het muntje en ik gooide voor Berghem Sport. Zij mochten beginnen met de aftrap, die ik samen met Dave heb gedaan. Na de aftrap ben ik tussen de spelers van Volkel door gedribbeld naar de goal en daar heb ik gescoord! Jammer genoeg telde deze goal niet mee voor Berghem Sport.

Samen met de reservespelers heb ik de eerste helft van de wedstrijd in de dug out gezeten en kon ik alles goed zien en volgen. Ik vond het een spannende eerste helft, waarbij Berghem Sport echt wel beter was als Volkel maar bij de rust stonden ze helaas toch achter. 

 In de rust mocht ik met papa, mama en mijn broertje Moos naar de bestuurskamer waar ik drinken en een lekkere koek kreeg.

Ook kreeg ik nog een snoepzak en een mooie oorkonde van de pupil van de week. Deze krijgt een mooie plek op mijn slaapkamer!

 Na de rust heb ik de wedstrijd nog afgekeken. Gelukkig scoorde Berghem Sport 2 goals waardoor het gelijkspel werd. Helaas werd het toen 2-3, maar bijna op het einde werd het toch nog 3-3. Goed gevoetbald spelers van Berghem Sport 1!

 Ik heb een hele leuke middag bij Berghem Sport gehad als pupil van de week en ik ga er morgen op school zeker over vertellen.

Bedankt iedereen bij Berghem Sport!

 Groetjes van Peet Guelen