De Rabobank Clubkas Campagne komt er aan !!!

  • De Rabobank Clubkas Campagne komt er aan !!! Berghem Sport doet een oproep aan Berghem om vooral te stemmen, de club van uw keuze te kiezen en waar enigszins mogelijk ook Berghem Sport een steuntje in de rug te geven voor het nieuwe sportpark !!!!!

     

    Beste Bergenaren, de Rabobank Clubkas Campagne zit er weer aan te komen. Wij hebben ons doel gesteld in het licht van onze nieuw accommodatie waar we volgend jaar mee willen beginnen, namelijk de Realisering van een Panna veldje en Speeltuintje op het nieuwe sportpark. Berghem Sport bloeit vooral vanwege haar vele jeugd die we graag ook in de toekomst sport en spel willen blijven aanbieden op een geheel vernieuwd sportpark Het enige wat u moet doen om dit doel te steunen is binnenkort te stemmen. Een stem op Berghem Sport is een stem voor de jeugd, zowel jongens als meisjes, die graag de voetbalsport beoefenen.

    Los van de stemmen voor Berghem Sport kunt ook andere verenigingen in ons Berghem steunen. Kortom, laat uw stemmen zeker niet verloren gaan. !!!!!!!!!! Meer informatie over de campagne vindt u op de website van de Rabobank. www.rabobank.nl/ossbernheze. Met elkaar kunnen we een mooie bijdrage leveren voor een gezond verenigingsleven in Berghem, ook in de toekomst.

    Bij deze alvast dank voor uw bereidwillige steun.