SPEK JOUW CLUBKAS.

image

Beste Berghem Sporters, we kunnen het niet genoeg benadrukken de Rabobank Clubkas Campagne zit er weer aan te komen !!. Als u of uw vrienden of familie lid zijn van de Rabobank, krijgt u binnenkort de oproep om te gaan stemmen op de deelnemende verenigingen. Veel stemmen kan leuk geld opleveren voor de club. Om de kans op meer stemmen te vergroten hebben vv Berghem Sport en LTC Rackets contact met elkaar gezocht om elkaar waar mogelijk te helpen in deze actie. Daarom is besloten binnen beide verenigingen de oproep te doen om naast natuurlijk te stemmen op de eigen vereniging, de andere stemmen zoveel mogelijk op elkaar uit te brengen. Beide besturen hebben afgesproken hiertoe deze gezamenlijke oproep te plaatsen. Stem zoveel mogelijk op elkaar dan helpt u ook de eigen vereniging !!!!

De Besturen van vv Berghem Sport en LTC Rackets.

 

SPAREN VOOR JE CLUB

Na de actie met schoolpunten start Jumbo vanaf woensdag 2 nov. met sportpunten.

Hiermee kun je dus sparen voor BERGHEM SPORT

Je kunt met de code op je sportpunt je punten op internet toewijzen aan de vereniging van jouw keuze.

 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn dit zelf te doen, mag je de punten inleveren bij de voetbalclub, wij regelen dit met plezier voor je.

 

Inleveren kan bij bestuurskamer of secretariaat.