Pupil van de week – Binck van Thiel

Wedstrijd: Berghem Sport 1 – Handel 1

Uitslag 2-2

Datum: 6-11-2016

Naam: Binck van Thiel

Elftal: JO9-7

Mijn naam is Binck, ik ben 7 jaar en zit in groep 4 van het Molenveld.

Bij Berghem Sport speel ik in de F8, oftewel J09-7 en ben ik de keeper van het team.

Keepen vind ik leuk, ik moet alleen nog een beetje leren om harder LOSSSS te roepen.

Ik heb heel veel plezier in het voetballen en vind het leuk om met een hoop jongens samen te werken. De vrijdagavond trainingen zijn super met Willem en Esad. We trainen hard maar hebben ook veel lol.

Toen ik hoorde dat ik Pupil van de Week was dacht ik:  ” ik hoop wel dat ik kan gaan scoren!”  En dat is gelukkig goed gelukt na de aftrap.

Het balletje trappen tijdens de warming-up vond ik ook erg leuk maar het rennen iets minder want dat was best vermoeiend. Ik krijg dan altijd een heel rood hoofd.

In de kleedkamer was het gezellig met de voetballers, ze draaiden erg harde muziek. Het liedje wat ze draaide ging ongeveer zo: “schatjuhhh kom bij mij…..” of zoiets. Dat was een beetje een gek liedje en de voetballers gingen ook heel gek dansen. Een van de spelers deed een beetje raar, hij maakte maar rare bewegingen met zijn billen. Mama heeft gezegd dat ik maar niet teveel naar zulke mensen moet kijken. 😉 

Dank jullie wel allemaal voor de leuke dag en de leuke cadeautjes! Ik heb het vaantje vanmorgen meteen op school laten zien. Wat zou het leuk zijn als ik vaker met jullie mocht voetballen!

Ik kom snel weer een keer naar jullie kijken.

Groetjes Binck!