Afscheidswedstrijd voor Patrick van de Coolwijk.

AFSCHEIDSWEDSTRIJD VOOR PATRICK VAN DE COOLWIJK

Namens de spelersgroep de begeleiding en alles rondom de selectie willen wij op 12 november een afscheidswedstrijd organiseren voor Patrick vd Coolwijk.

Het huidige eerste elftal van Berghem Sport zal het in een verkorte wedstrijd opnemen tegen een samengesteld team door Patrick.

De aanvang van deze wedstrijd is 12 november om 19.00. Het elftal van Patrick zal bestaan uit o.a. oud eerste elftal spelers uit de periode van Patrick, aangevuld met goede vrienden en kennissen

Het eerste elftal wil hiervoor alle Berghem sporters ( en sportsters ), supporters jong en oud, sponsoren en een ieder die ons een warm hart toedraagt uitnodigen aanwezig te zijn bij deze wedstrijd en aansluitend in de kantine.

Na de wedstrijd zal er in de kantine een aansluitend feest zijn zoals we dat in Berghem kennen. De muzikale invulling al door Stan vd Broek worden ingevuld en worden afgestemd op alle leeftijden, wij zien u graag in onze kantine onder het genot van drankje en een hapje. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Tevens hebben wij een extra tintje aan deze avond willen geven door een live optreden van een Nederlandstalige zanger. Zorg dat u erbij bent.

 

Zet het in uw agenda, wij zien u graag op 12 november op het sportpark.

 

Groeten Berghem Sport 1

_ad28216a

Foto: Ad Megens