Teamactie O11-8 en O15-1

Afgelopen weekend zijn er weer twee jeugdteams die hun teamactie t.b.v. het nieuwe sportpark hebben gehouden.

Spelers, leiders en ouders van O11-8 hebben op zaterdag 19 november de gehele dag broodje knakworst verkocht op het Sportpark. Het is echt een super verkoop geweest waarbij rond de 300 broodjes zijn verkocht, en ook nog wat vrijwillige donaties zijn ontvangen. De totale opbrengst van de O11-8 actie is 332 euro.

De spelers en leiders van O15-1 hebben ook hun teamactie op 19 november gehouden. De actie was het ophalen van lege flessen met statiegeld om deze vervolgens in te wisselen. In de ochtend hebben enkele spelers bij de Jumbo en bij de AH gestaan voor lege flessen. Na hun wedstrijd is het gehele team de wijk in gegaan om flessen te verzamelen. De totale opbrengst van de O15-1 actie is 170 euro.

Een mooie prestatie van beide teams door inzet van spelers, begeleiders en ouders. Dit moet zonder twijfel andere teams inspireren om binnenkort ook hun teamactie te houden.

O11-8

 

image001

Team JO11-8 haalt veel geld op met verkoop broodjes knakworst

Op zaterdag 19 november hebben de spelers en ouders van JO11-8 broodjes knakworst verkocht langs de lijn bij Berghem Sport. We hadden een gezellig kraampje gemaakt voor de kantine. Hoewel er wat regen was voorspeld, hadden we geluk met het weer. Het was namelijk droog, maar wel lekker fris. Dus veel mensen hadden wel zin in een lekker warm broodje worst!

We hadden vooraf reclame gemaakt via Facebook over onze actie. We begonnen al om 09.00 uur met de verkoop. Na een voorzichtig begin (blijkbaar liggen broodjes knakworst toch wat zwaar op de lege maag) kwam de verkoop goed op gang nadat de eerste JO8 en JO11 wedstrijden waren gespeeld. Overigens erg leuk dat ook veel uit-teams bij ons broodjes kochten, twee keer zelfs met het hele elftal tegelijk. Ook werd er regelmatig wat in het potje ‘vrijwillige donaties’ gestopt.

Alle spelers en ouders hebben hun steentje bijgedragen. We zijn super trots op het resultaat. Er zijn ongeveer 300 broodjes verkocht. Na aftrek van kosten is de netto opbrengst van onze actie maar liefst 332 euro!

Komende week gaan we dit afgeven bij de penningmeester van Berghem Sport.

Naast het mooie financiële resultaat was het ook een leuke en gezellige activiteit voor spelers en ouders.

Hopelijk hebben we andere teams ook een beetje kunnen inspireren om een leuke actie te bedenken.

Berghem Sport JO11-8

———————————————————————————-

O15-1

image002