Tandartsenpraktijk Berghem steunt Berghem Sport

tansarts                                                                     embleem-100

                                     Tandartsenpraktijk Berghem steunt Berghem Sport

Jaarlijks organiseert Tandartspraktijk Berghem een zogenaamde ‘goede doelen dag’. Op deze dag behandelen zij zoveel mogelijk patiënten met inzet van alle tandartsen en personeel. De omzet van deze dag wordt geschonken aan een aantal geselecteerde goede doelen. En dit jaar werd, naast nog een aantal andere doelen, ook Berghem Sport uitgekozen om mee te profiteren van deze goede doelendag, die werd gehouden op 5 november jl.. Dit om de club te ondersteunen bij de nodige materialen voor de jeugdafdeling.

Afgelopen week mochten we het geweldige bericht ontvangen dat Berghem Sport maar liefst 1000,- euro krijgt toebedeeld vanuit deze goede doelen dag. Een geweldig bedrag natuurlijk en waarvoor een zogeheten Tsjoek (Rebounder) voor de keeperstrainingen en daarnaast voor de nieuwe accommodatie doeltjes voor de jeugd zullen worden aangeschaft.

Onze dank gaat uit naar dit prachtige staaltje maatschappelijk verantwoord ondernemen door Tandartsenpraktijk Berghem.