Word jij de beste FIFA Game Koning van Berghem Sport ?

                                   Word jij de beste FIFA Game Koning van Berghem Sport ?

                                                     ZATERDAG  07  JANUARI  2017

Na een geslaagde eerste editie in 2016 organiseert de Activiteiten Commissie Jeugd van v.v. Berghem Sport op zaterdag 07 januari 2017 wederom een Champions League FIFA game- toernooi (2:2). Er wordt gespeeld met 32 teams ( team bestaat uit 2 spelers ) op 4 TV schermen in de kantine. De poule-wedstrijden spelen we in de kantine. Vervolgens strijden de finalisten op een buitenbioscoop scherm op de middenstip van Berghem Sport om de felbegeerde Berghem Sport FIFA CUP. Als toegift mogen de winnaars van deze activiteit dit jaar onze vereniging gaan vertegenwoordigen op de finaledag, welke wellicht zal worden gehouden in het PSV – stadion te Eindhoven !!

Dit FIFA 2017 toernooi begint om 14.30 uur en iedereen dient om 14.00 uur aanwezig te zijn.

Er wordt gespeeld in twee categorieen, t.w. :

– onder de 14 jaar

 

– vanaf 14 jaar en ouder.

Hoe kun je meedoen.
Je kunt je vanaf nu inschrijven op het volgende mailadres : leonvanmierlo@hetnet.nl. Vermeld duidelijk je naam, wie je medespeler is, in welk team jullie spelen en je geboorte data. Er volgt altijd een terugkoppeling van de inschrijving.

Overige informatie
De kosten voor inschrijving bedragen € 7,50  en dien je tijdens het evenement te betalen aan Berghem Sport.

Er kunnen 64 personen aan deze activiteit deelnemen. Zorg dat je er tijdig bij bent, want VOL = VOL

Iedereen heel veel succes toegewenst tijdens deze FIFA 2017 en misschien wordt jij wel de beste Game Koning van Berghem Sport en zien we je terug in het PSV – Philips Stadion !!

Tot zaterdag 07 januari 2017.

Prettige Jaarwisseling                                                                         Activiteiten Commissie Jeugd