Sint Michielsgestel JO13-1 – JO13-2 2-3

Carnaval is voorbij! Vorige week was er natuurlijk geen voetbal, maar de eerste wedstrijden zijn dit weekend al weer gespeeld. Berghem Sport 013-2 speelde een vriendschappelijke wedstrijd in Sint Michielsgestel. Op het mooie en zonnige sportpark “Zegenwerp” traden de jongens van Berghem Sport aan tegen Sint Michielsgestel 013-1.

De jongens uit “Gestel” begonnen goed en stonden binnen 5 minuten al met 1-0 voor. Berghem Sport werd wakker en kwam beter in de wedstrijd. Ze kregen wat kansen en maakte uiteindelijk ook de 1-1. Na de rust trok Berghem Sport de lijn door en scoorde fraai de 1-2. In deze spannende wedstrijd knokten St Michielsgestel zich terug. Uit een mooie aanval kregen ze een penalty. Die werd feilloos ingeschoten, 2-2. In de slotminuut wist Berghem Sport toch de wedstrijd te winnen, zij scoorde de 2-3!

Met deze overwinning kan Berghem Sport 013-2 met vertrouwen de tweede helft van het seizoen in gaan.