Pupil van de week – Simon van den Heuvel

 

Wedstrijd: Berghem Sport – Margriet

Uitslag: 3-2

Datum: 19-03-2017

Naam: Simon van den Heuvel

Elftal: JO9-9

6 jaar

Basisschool de fonkeling

Hobby’s Voetbal / tennis

Ik vond het super leuk om pupil van de week te zijn.

In het begin vond ik het heel spannend wat ik allemaal moest verwachten. René vertelde zoveel wat ik moest en mocht doen. In de kleedkamer was nog heel harde muziek wat echt heel hard was, de spelers waren super aardig voor me en vroegen veel aan me over voetbal. Toen ik op het veld kwam vond ik het niet meer spannend. Ik mocht mee inschieten met de reservespelers ad maakte ook super veel foto’s. Voor de wedstrijd begon mocht ik mee aftrappen en proberen een goal te scoren bij Margriet en dit lukte gelukkig. De eerste helft heb ik op de reserveband gezeten hier kon ik alles goed zien alleen werd er erg veel gescholden.

Het was een erg spannende wedstrijd tegen Margriet, maar Berghem won met 3-2.

Op het einde kreeg ik ook nog een Berghem sport bal een vaantje Berghem sport een certificaat en een lekkere snoepzak. Het was een middag om nooit te vergeten.

Bedankt Supportersverenigingen Berghem Sport en de spelers van het eerste.

Simon