Techniektrainingen bij Berghem Sport door Angelo Simone

Vanaf de winterstop is Angelo Simone bij Berghem sport om te ondersteunen bij de B1 en om techniektraining te geven bij bepaalde teams op maandag en woensdag. Vanwege de enthousiaste reacties over de techniektraining willen Angelo en Berghem sport bekijken of er animo is voor extra techniektraining bij Berghem Sport. Bij wijze van proef zal Angelo op drie vrijdagen bij Berghem sport van 16.30 uur tot 17.30 uur extra training verzorgen voor degene die dat willen.

vrijdag 14 april 16.30 uur tot 17.30 uur
vrijdag 21 april 16.30 uur tot 17.30 uur
vrijdag 12 mei 16.30 uur tot 17.30 uur

Ben je speler of speelster in de C, D of E dan ben je van harte uitgenodigd om jezelf aan te melden en de trainingen mee te doen. Aanmelden kan door een mail te sturen met je naam en leeftijd naar Angelo Simone (a.s.techniekclinic@hotmail.com). Kosten voor de drie trainingen zijn 30 euro (10 euro per les). De trainingen duren een uur en zijn een aanvulling op de trainingen bij je eigen team.

Over Angelo:
Visie: Ik ben van mening dat basistechniek het belangrijkste is in het hedendaagse voetbal. Daarom kies ik ervoor om al met de leeftijd vanaf 9 jaar hier gericht aan te werken. Ik geef graag trainingen aan de hand van de Coerver Methode.
Doel: Mijn doel is om jonge enthousiaste spelers een goede basis techniek aan te leren zodat ze daar in de toekomst alleen maar profijt van hebben.

Angelo Simone of FC Oss during the team presentation of Fc Oss on July 14, 2014 at the Frans Heesen stadium in Oss, The Netherlands. Photocall FC Oss Jupiler League 2014/2015 xVIxDennisxSpaanxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY 2455679 Angelo Simone of FC Oss during The team presentation of FC Oss ON July 14 2014 AT The Frans Heesen Stage in Oss The Netherlands Photo Call FC Oss Jupiler League 2014 2015 PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY

Angelo Simone

De techniek training bestaat uit:
– Dribbelen en drijven ​​ ​​
– Passen en trappen + aanname
– Kappen en draaien
– Koppen
– Schuinbewegingen
– Passeerbewegingen

Mochten er in totaal minder dan 10 aanmeldingen zijn dan gaan de trainingen niet door. Aanmelden per mail kan uiterlijk tot woensdag 12 april 17.00 uur. Na dat tijdstip is het alleen nog mogelijk om telefonisch aan te melden. Mocht je nog vragen hebben over de techniektraining dan kan je contact opnemen met Angelo Simone via telefoonnummer 06 526 68 737.