Pupil van de week – Lars van der Zwaart

Wedstrijd: Berghem Sport – DSC

Uitslag: 4-1

Datum: 30-04-2017

Naam: Lars van der Zwaart

Elftal: JO9-10G

Leeftijd: 6 jaar

Basisschool: De Fonkeling, tweede stroming

Hobby’s: Voetballen, skiën, bordspelletjes spelen, buitenspelen en gamen

Verhaaltje:
Al een paar weken wist ik dat ik Pupil van de week mocht zijn en ik had er heel veel zin in. Eindelijk was het zover. Met een beetje spanning ging ik naar Berghem Sport toe. Daar werd ik door René van Gisteren ontvangen en hij vertelde me wat er allemaal ging gebeuren en wat ik mocht doen.

Toen ik werd opgehaald om mee te gaan naar de kleedkamer vond ik het even een beetje eng, maar het was ontzettend leuk. In de kleedkamer hadden ze hele harde muziek op staan en ik werd goed geholpen met aankleden. Daarna gingen we warmlopen. Ik mocht overspelen met de wisselspelers en ik mocht ook schieten op doel. Ik scoorde steeds en daarom moest ik een penalty in de kruising schieten, dus dat probeerde ik. De bal kwam heel hard tegen de kruising aan en dat vonden de spelers heel stoer.

Na de warming up moesten we nog even naar binnen om daarna met z’n alle in een rij het veld op te lopen. Er waren toen jongens op de tribune met trommels en fakkels en dat was heel mooi. Ik mocht de aftrap nemen en heb even voorgedaan hoe je moet scoren. Gelukkig hadden de spelers van ’t Urste goed gekeken en wonnen ze met 4-1. Het was een hele mooie wedstrijd met mooie doelpunten. De mooiste was een omhaal.

In de rust van de wedstrijd mocht ik in de Bestuurskamer wat drinken en kreeg ik een certificaat en een lekkere zak snoep van de voorzitter. Ik heb ook nog een voetbal met alle handtekeningen van de spelers en trainers gekregen en een vaantje.

Het was een hele leuke middag en ik ben heel trots dat ik pupil van de week mocht zijn.

René van Gisteren, supportersvereniging, iedereen van ’t Urste en het bestuur bedankt!

Lars.