Berghem Sport JO19-1 presteert het wéér !!!!en speelt nacompetitie voor promotie.

JO19-1 speelt nacompetitie voor promotie

Afgelopen zaterdag wist onze JO19-1 (A1) door een goed eigen resultaat , maar vervolgens dankzij hulp vanuit de andere wedstrijden, alsnog de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse te bereiken. Op zich al knap voor het eerste jaar in 1e klasse. Het team neemt het nu zaterdag as 13 mei op tegen DAW JO19-1, dat in de hoofdklasse onderin is geëindigd. De eerste wedstrijd is thuis op de Koppelsteeg om 15.00 uur. Volgende week volgt dan de return in Schaijk bij DAW om 14.45. uur. We wensen het elftal veel succes en hopelijk komen vele supporters hen ondersteunen.

 

Berghem Sport  JO19-1 presteert het wéér !!!!

Na een geweldig seizoen 2015 – 2016 van JO19-1, waarbij het kampioenschap in de 2e klasse werd behaald en men de bekerfinale wist te bereiken, mocht men dit seizoen gaan uitkomen in de 1e klasse. Een seizoen dat tot heden vrij stabiel verliep met als hoogtepunt het bereiken op de laatste speeldag van de nacompetitie.

Namens de gehele Berghem Sport familie, spelers en begeleiding, van harte gefeliciteerd met het behalen van dit sportief succes. Zaterdag 13 mei a.s. gaat deze nacompetitie van start met een tweeluik tegen D.A.W op “De Koppelsteeg “. Vanaf deze plaats wensen we de JO19-1 veel sportief succes en duimen op een succesvol verloop van deze nacompetitie.