Laatste loodje seizoen 2017/2018.

Laatste loodje seizoen 2017/2018

Inloopochtend zaterdagochtend 24 juni

Op zaterdagochtend 24 juni tussen 10.00 uur en 11.30 is er een inloopochtend op sportpark de Koppelsteeg voor ouders en/of spelers die vragen hebben m.b.t. de teamindeling. Daarvoor is een afvaardiging van de Jeugd Commissie, Technische Commissie, hoofdopleidingen en klasse-coordinatoren op het sportpark aanwezig om vragen te beantwoorden.

Introductiebijeenkomst nieuwe jeugdleiders zaterdagochtend 24 juni
Voor jeugdleiders/trainers die komend seizoen voor het eerst een team gaan begeleiden is er zaterdagochtend om 10:00u een introductieochtend op het sportpark. Leiders/trainers zullen uitleg krijgen waar ze wat kunnen vinden en hoe zaken werken om zo de start van het seizoen zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te laten verlopen.

Inleverdatum teamkleding zaterdagochtend 24 juni (laatste mogelijkheid)
Tevens willen wij bij de begeleiding van de jeugdteams nogmaals onder de aandacht brengen om op de onderstaande data de teamkleding in te leveren. Als iedere team alles inlevert zoals hieronder is gevraagd, kan de sponsorcommissie gedurende de zomerstop de kledingset voor de teams weer in orde maken.

  • Vrijdag 23 juni 19.00 – 20.30
  • Zaterdag 24 juni 09.00 – 12.00

Wij vragen aan alle jeugdleiders/trainers om:

  • Inleveren Berghem Sport teamkleding op genoemde data;
  • Inleveren van Tenue’s, Tassen, Trainingspakken, Coachjassen, etc (alles wat door BS ter beschikking is gesteld);
  • Bij inname gelijk inventarisatie van wat wordt ingenomen;
  • Alles van een team in 1 keer Inleveren (i.v.m. inventarisatie), en niet per individueel kind bij Berghem Sport laten inleveren.