Teamindeling 2017/2018.

Worden wijzigingen in de teams aangebracht even geduld….

indeling-JO19-klasse

Indeling-JO17-klasse

Indeling-JO15-klasse

Indeling-JO13-klasse

indeling-JO1011-klasse

indeling-JO89-klasse

Indeling-MO-klasse

Ieder jaar weer veelbesproken en hopelijk tot eenieders goedkeuring; de teamindelingen voor seizoen 2017-2018. Ook dit keer weer met de nodige zorg en aandacht tot stand gekomen. In de wekenlange puzzel is door de hoofdopleiding en klasse coördinatoren zoveel als mogelijk rekening gehouden met niveau, wensen en mogelijkheden.

Bij het indelen van een grote jeugdafdeling, ontkomen we er echter helaas niet aan om niet alle verzoeken te kunnen honoreren. Hopelijk is zo goed als iedereen tevreden met de indeling. Wij hopen op begrip van degene die er wellicht iets minder content mee is.

Op zaterdagochtend 24 juni tussen 10.00 uur en 11.30 is er een inloopochtend op sportpark de Koppelsteeg voor ouders en/of spelers die vragen hebben m.b.t. de indeling. Daarvoor is een afvaardiging van de Jeugd Commissie, Technische Commissie, hoofdopleidingen en klasse-coordinatoren op het sportpark aanwezig om vragen te beantwoorden.

Introductie nieuwe jeugdleiders

Voor jeugdleiders/trainers die komend seizoen voor het eerst een team gaan begeleiden is er zaterdagochtend om 10:00u een introductieochtend op het sportpark. Leiders/trainers zullen uitleg krijgen waar ze wat kunnen vinden en hoe zaken werken om zo de start van het seizoen zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te laten verlopen.

Consequenties t.g.v. bouw van de nieuwe accommodatie

Zoals jullie weten staat seizoen 2017/2018 ook in het licht van de revitalisering van het sportpark. Inmiddels zijn de werkzaamheden begonnen en wordt er deze zomer hard gewerkt om op 2 september 2 en half kunstgrasveld ter beschikking te hebben. Echter, de 2 natuurgrasvelden zullen komend seizoen nog niet mogen worden bespeeld wat inhoud dat we ons met zijn allen een beetje moeten aanpassen. Komend seizoen hebben we maar de beschikking over 2,5 kunstgrasveld dit betekent:

 • Alle trainingen op 2,5 kunstgrasveld;
 • Hierdoor meerdere trainingen op minder ruimte;
 • Mogelijk dat er teams zijn die maar 1 keer per week kunnen trainen.

Voor de wedstrijden betekent dit:

 • De helft van de thuiswedstrijden van de speelronde van 12:30u en 15:00u worden gespeeld op ander complex (waarschijnlijk Schadewijk);
 • Geldt voor een half seizoen per team en wordt na de winterstop omgedraaid.

Seizoenstart

 • Start trainingen Selectieteams vanaf maandag 14 augustus;
 • Start trainingen Recreatieve teams vanaf maandag 4 september;
 • Start oefenwedstrijden Selectieteams vanaf zaterdag 19 augustus;
 • Start oefenwedstrijden Recreatieve teams vanaf zaterdag 2 september;
 • Woensdagmiddag training F-teams, nadere info volgt via de BS site).

Inleverdatum teamkleding

Tevens willen wij bij de begeleiding van de jeugdteams nogmaals onder de aandacht brengen om op de onderstaande data de teamkleding in te leveren. Als iedere team alles inlevert zoals hieronder is gevraagd, kan de sponsorcommissie gedurende de zomerstop de kledingset voor de teams weer in orde maken.

 • Vrijdag 23 juni 19.00 – 20.30
 • Zaterdag 24 juni 09.00 – 12.00

Wij vragen aan alle jeugdleiders/trainers om:

 • Inleveren Berghem Sport teamkleding op genoemde data;
 • Inleveren van Tenue’s, Tassen, Trainingspakken, Coachjassen, etc (alles wat door BS ter beschikking is gesteld);
 • Bij inname gelijk inventarisatie van wat wordt ingenomen;
 • Alles van een team in 1 keer Inleveren (i.v.m. inventarisatie), en niet per individueel kind bij Berghem Sport laten inleveren.

Vacatures

Bij de diverse teams staan er nog vacatures open bij voor trainers en/of leiders. Indien u interesse heeft om een team of juist het team van uw zoon of dochter te begeleiden, neem dan contact op met hoofdopleidingen@berghemsport.nl