Gezocht enthousiaste medewerkers voor succesvol Berghem Bruist.

vignet-bs

Gezocht enthousiaste medewerkers voor succesvol Berghem Bruist.

Op zondag 17 september 2017 staat de volgende editie van “Berghem Bruist”op het programma. Een activiteit voor de gehele Berghemse gemeenschap, waarbij van-zelfsprekend ook onze sportvereniging Berghem Sport niet mag ontbreken. De

Activiteiten Commissie is momenteel zoekende naar enthousiaste medewerkers / sters om deze activiteit voor onze sportvereniging te doen slagen.  

Welk jeugdteam vanuit de klassen JO19 of JO17 heeft interesse en is de gelegenheid de bovenstaande vacature in te vullen. Ook andere belangstellenden om hun mede-werking te verlenen zijn van harte welkom. Als Commissie rekenen we op vele spontane reacties zodat de slogan “vele handen maken licht werk” ook daadwerkelijk kan opgaan !! Bij voldoende aanmeldingen behoeft men slechts een dagdeel ( plm. 3,5 uur ) inzetbaar te zijn. Voor lunchpakket en drinken wordt gezorgd !

Belangstellenden kunnen reageren naar Leon van Mierlo via de mail :

– mail : leonvanmierlo@hetnet.nl

Laten we het voetbalseizoen 2017 – 2018 op een sportieve wijze openen en meldt U massaal aan !!

Met sportieve groet,

Activiteiten Commissie Jeugd

Ellen Zwinkels / Willy v.d. Oever / Leon van Mierlo