Trainingsschema 2017/2018 gaat per direct in (i.p.v. 4 september).

Trainingsschema 2017/2018 gaat per direct in (i.p.v. 4 september)

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving over de ingang van het trainingsschema 2017/2018 kunnen wij jullie melden dat het trainingsschema per direct (23 augustus) ingaat i.p.v. maandag 4 september. Reden hiervoor is dat de nieuwe kunstgrasvelden door de KNVB volgende week vrijdag worden gekeurd. I.v.m. deze keuring verdient het sterk de aanbeveling dat vooraf gebruik van de velden is gemaakt. Hierdoor heeft aannemer Van Kessel de velden vrij zijn gegeven om te bespelen. Overigens moet bij trainen op het pupillenveld nog wel van losse doeltjes of ander pionnen gebruik worden gemaakt.

Het is aan de trainer/leider om met zijn of haar team te communiceren wanneer het betreffende team ook daadwerkelijk van start gaat met de training (volgens het trainingsschema). Voor de woensdagmiddag training blijft van kracht dat de trainingen pas vanaf woensdagmiddag 6 september van start gaan. In tegenstelling tot voorgaande jaren is er op vrijdagavond geen ruimte voor vrije training voor de O8 t/m O11 teams. Voor de teams die maar 1 keer in de week kunnen trainen, hebben we nog beperkte ruimte om nog een 2e training in te plannen. De mogelijkheden hiervoor zijn:

 • Dinsdag veld 2B
  • 18:00-19:15u
  • 19:30-21:00u
 • Woensdag veld 2B
  • 18.00-19.15u
 • Donderdag veld 1B
  • 18.00-19.15u
 • Vrijdag veld 1B
  • 18:00-19:15u

Teams die interesse hebben voor 1 van deze trainingstijden kunnen dit voor zaterdag 26 augustus melden bij Leon van Mierlo. Afhankelijk van de interesse en het aantal aanmeldingen zal er worden gekeken hoe en aan welk team een extra trainingsmogelijkheid wordt toegedeeld, waarna we de toedeling zullen communiceren met de betrokken teams.

Huishoudelijke mededeling

Aangezien het sportpark nog steeds in aanleg is willen wij benadrukken dat niemand op de nieuwe natuurgrasvelden komt, niet op het bouwterrein komt en dat er niet gelopen wordt over het aangelegde pannaveld.