Rabobank Clubkas Campagne/Stem op v.v. Berghem Sport en op Sportpark De Koppelsteeg!

Beste Berghem Sporters, we kunnen het niet genoeg benadrukken de Rabobank Clubkas Campagne zit er weer aan te komen !! Als u of uw vrienden of familie lid zijn van de Rabobank, krijgt u binnenkort de oproep om te gaan stemmen op de deelnemende verenigingen. Stemmen kan in de periode van 9 t/m 23 oktober as. Veel stemmen kan leuk geld opleveren voor de club. Dat zetten we in voor een robuuste tafeltennistafel voor buiten, een tafelvoetbalspel en een legotafel voor de kleinste binnen.

Sinds 2017 hebben we ook nog een 2e doel waarop iedereen zijn stem uit kan brengen.  Sportpark De Koppelsteeg is in het leven geroepen om ons sportpark nu en in de toekomst goed te onderhouden. Daarvoor moet er materieel worden aangeschaft. Naast het dagelijks onderhoud moet straks ook het groen rondom de velden en het maaien door de voetbalvereniging zelf worden uitgevoerd. Stem na Voetbalvereniging Berghem Sport dus ook op Sportpark de Koppelsteeg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!