Pupil van de week – Daan Kersten

Wedstrijd: Berghem Sport – Nijnsel/TVE Reclame

Uitslag: 1-1

Datum: 29-10-2017

Naam: Daan Kersten

Elftal: JO9-2

Leeftijd: 8 jaar

Basisschool: Molenveld

Hobbies: Voetbal – 365 Panini kaartjes

 

Ik was al twee weken zenuwachtig omdat ik Pupil van de Week mocht zijn. Ik werd door Harm van de supportersvereniging ontvangen en ik mocht iets drinken uitzoeken. Daarna werd ik door de aanvoerder, Dave, opgehaald en mocht ik mee naar de kleedkamer waar ik met de spelers mocht omkleden. Er stond erg harde muziek aan. Dat vond ik wel leuk. Daarna mocht ik mee warmlopen en heb ik de bal wel elf keer hoog gehouden.

Toen mocht ik naar de scheidsrechter en met hem op de foto waarna ik mee het veld op mocht lopen met iedereen. De spelers waren heel aardig en de aanvoerder (Dave) wilde graag met mij op de foto;-). Toen mocht ik de toss doen en natuurlijk alleen op de keeper van Nijnsel af dribbelen en scoren. Tijdens de wedstrijd mocht ik in de dug out en in de rust kreeg ik in de bestuurskamer een echt certificaat en een lekkere snoepzak. Ik heb echt een hele leuke middag gehad!