Zeer geslaagde eerste bijeenkomst Club van 100

Het was een geslaagde eerste bijeenkomst van de Club van 100 Berghem Sport. Meer dan 20 oud-gedienden van het eerste elftal waren zondag 12 november aanwezig in de kantine van Berghem Sport. Na een bakje koffie en worstenbroodjes werd er in de bestuurskamer een heuse bespreking gehouden. Initiatiefnemer van de Club van 100, Harold Mazen, legde uit wat de bedoeling was van deze bijzondere en eervolle club. De bespreking werd afgesloten met een voorstelronde en vele weetjes en anekdotes kwamen ter sprake.

Toevallig was deze dag een Hollandse middag georganiseerd met DJ Smiley en zanger Brian Voet. In de kantine, met een soepje en een broodje, werd nog lang na geborreld met sterke verhalen en anekdotes uit de “Gouden Selectie Tijden”. Op deze middag sloten ook weer nieuwe leden aan waaronder Huub van Hoogstraten, die al meer dan 300 wedstrijden op zijn naam heeft staan in het eerste van Berghem Sport.

Mooi Berghem in beeld heeft hier een mooie reportage van gemaakt.