Kerstzaalvoetbaltoernooi 2017, 28 en 29 december

Beste sportvrienden,

Op donderdag 28 december en vrijdag 29 december zal door de activiteitencommissie van Berghem Sport weer het jaarlijkse kerstvoetbaltoernooi worden gehouden bij Sportcentrum Berghem, gelegen tegenover ons sportpark “De Koppelsteeg”. Dit zal op donderdag zijn voor de teams JO11-2 t/m JO8-6 (inclusief meisjes MO11-1) en op vrijdag voor de teams JO15, JO13, JO12-1 en JO11-1, inclusief meisjesteam JO13-5M). Beide dagen zullen plaatsvinden van 10:00 uur tot 17:00 uur. De deelnemers dienen beide dagen om 09.15 uur in het clubhuis aanwezig te zijn !!

Het inschrijfgeld voor deelname aan deze activiteit bedraagt € 5,- te voldoen op de wedstrijddag. De teams worden door ons ingedeeld en helaas kunnen wij hierbij geen rekening houden met vriendjes die bij elkaar willen staan. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Voor deze dagen zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die een team zouden willen leiden. Heeft u hier interesse in, dan verzoeken wij u dit te vermelden bij opgave van uw kind. Mochten wij niet voldoende aanmeldingen van leiders ontvangen, dan kunnen wij deze dagen helaas niet door laten gaan!! Wij hopen op uw medewerking.

Er zal deze dag door de organisatie worden gezorgd voor een frietje, maar zelf eten en drinken meenemen mag natuurlijk altijd. Denk aan binnenschoenen zonder zwarte zolen!!

Inschrijven kan uiterlijk tot en met 17 december 2017 20:00 uur op onderstaand adres:

activiteitenberghemsport@live.nl vermeldt je naam en het team waarin je speelt. Alle inschrijvingen die binnenkomen na de sluitingstermijn kunnen wij helaas niet meer verwerken!!!

 

Wij hopen op een grote opkomst!!

 

Activiteitencommissie Berghem Sport

Leon van Mierlo, Willy van den Oever en Ellen Zwinkels