De jeugdafdeling van Berghem Sport is als club van de week uitgenodigd bij FC Oss

Beste Berghem  Sporters,

De jeugdafdeling van Berghem Sport is als club van de week uitgenodigd bij de wedstrijd FC Oss – Almere City FC op vrijdag 9 februari 2018.

FC Oss vindt het leuk om uw vereniging te gast te hebben tijdens haar thuiswedstrijd, zodat jullie de selectie onder aanvoering van de hoofdtrainer Klaas Wels, aan het werk kunnen zien. En hopelijk de betreffende wedstrijd zien winnen!

Meer over de Club van de Week actie: 

De Club van de Week-actie is in een nieuw jasje gestoken. Op de bovenstaande wedstrijddag bent u als verenigingen te gast bij FC Oss. Als vereniging heten we naast het bestuur, jeugdkader en jeugdspelers natuurlijk ook ouders en supporters welkom bij FC Oss. Vanuit uw verenigingen verwelkomen wij zonder meer:

Vlaggendragers Line-up Jeugdkader Bestuur
Berghem Sport 8 24 4 4

Het is de bedoeling dat verschillende jeugdteams bovenstaande taken gaan invullen. In totaal hebben we 32 jeugdspelers en 4 begeleiders / sters nodig.  Bij deze willen we het verzoek richten aan het jeugdkader van de teams Onder 9-3 t/m JO9-7 en JO8-3 t/m JO8-7 bij hun team te inventariseren welke spelertjes interesse hebben voor een van bovenstaande taken. De eerste 32 jeugdspelers en 4 jeugdleiders die zich aanmelden  zullen de gelukkigen zijn. Zij allen zullen een vrijkaart krijgen voor deze wedstrijd.

Tevens kunnen alle leden van uw vereniging voor slechts €5,- een kaartje kopen voor deze wedstrijd, waarvan €2,- ten goede komt van uw eigen vereniging! Reden te meer om met zoveel mogelijk leden deze wedstrijd van FC Oss te komen bezoeken.

Belangstellenden om deze wedstrijd te gaan bijwonen kunnen hun toegangsbewijzen bestellen bij Leon van Mierlo door verzending  van een mailbericht naar leonvanmierlo@hetnet.nl. of tel. 06-41170378. Graag vermelden uw naam, uw telefoon nummer en het aantal toegangskaarten voor deze wedstrijd. De inschrijving sluit op zaterdag 3 februari 2018. Kaarten afhalen en betaling op woensdag 7 februari tussen 19.00 – 20.00 uur in de kantine van v.v. Berghem Sport.

Het programma ziet er als volgt uit: 

Tijdstip Activiteit Locatie
19.15u Ontvangst jeugdafdeling (vlaggendragers & line-up) Voor de hoofdingang wordt je opgewacht
19.30u Ontvangst bestuur Hoofdingang FC Oss
19.50u Line-up/Vlaggendragers mee het veld op Frans Heesen Stadion
20.00u Aanvang wedstrijd Frans Heesen Stadion
20.45u Mini-wedstrijdje in de rust door jeugdafdeling Frans Heesen Stadion
21.00u Omkleden en mogelijk einde voor de kleintjes Kleedkamer
21.45u Einde wedstrijd Frans Heesen Stadion

Als sportvereniging Berghem Sport hopen we dat vele leden deze wedstrijd zullen gaan bezoeken, zodat onze geel/blauwe kleuren  duidelijk aanwezig zullen zijn bij deze actie Club van de Week !!

 

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie Berghem