Pupil van de week – Daan van Schijndel

Wedstrijd: Berghem Sport – Boekel Sport

Uitslag: 1-5

Datum: 18-2-2018

Naam: Daan van Schijndel

Elftal: JO8-4

Leeftijd: 7 jaar

Basisschool: ’t Molenveld

 

Ik vond het heel leuk om pupil van de week te zijn bij de wedstrijd tegen Boekel Sport. Jammer dat Berghem Sport heeft verloren maar gelukkig had ik mijn doelpunt wel gemaakt. Dat was dan ook wel het aller leukste van de hele middag.

Ik wist niet zo goed wat het inhield pupil van de week zijn, maar Renée heeft het mij bij binnenkomst in de kantine nog eens goed uitgelegd. Dave de aanvoerder kwam me ophalen en na het omkleden zijn we gaan warm lopen. De bal overspelen met verschillende spelers was ook erg leuk. Ook mocht ik na mijn doelpunt met de wisselspelers op de bank naar de wedstrijd kijken.

Het vaantje en het certificaat die ik kreeg hangen op mijn slaapkamer en met de voetbal heb ik al samen met mijn broertje Guus gevoetbald.

Aan iedereen bedankt voor de Super leuke middag.
Groetjes Daan van Schijndel