Pupil van de week – Tijn van Sonsbeek

Wedstrijd: Berghem Sport – Sparta’25

Uitslag: 1-1

Datum: 11-3-2018

Naam: Tijn van Sonsbeek

Elftal: JO8-2

Leeftijd: 7

Basisschool: Het Molenveld

Hobbies: Voetbal en zwemmen

Weken geleden wist ik al dat ik vandaag “pupil van de week” mocht zijn en ik stond om 7:00 uur al klaar om naar Berghem Sport te gaan. Helaas moest ik tot 13:00 uur wachten maar ik had er daarom alleen maar meer zin in. Bij Berghem Sport aangekomen kreeg ik eerst even uitleg en ging daarna mee met de spelers naar de kleedkamer. Er was harde muziek en dat vond ik leuk. Voor de wedstrijd mocht ik met de warming-up mee overtrappen en daarna gingen we terug de kleedkamer in en deed ik mee met de jel! De wedstrijd ging beginnen en ik mocht de wedstrijd bal pakken en als eerste naar de middenstip. Ik rende zo hard als ik kon. Hierna mocht ik nog op de foto en deed ik de aftrap mee. Ik scoorde maar helaas telde de goal niet mee, anders hadden we uiteindelijk gewonnen. In de rust heb ik nog een hele mooie bal gekregen en een “pupil van de week” certificaat. Ik vond het echt een hele leuke middag, Bedankt!