Pupil van de week – Thygo Derks

Wedstrijd: Berghem Sport – Vianen Vooruit

Uitslag: 3-0

Datum: 25-3-2018

Naam: Thygo Derks

Elftal: JO8-5

Leeftijd: 7

Basisschool: Het Molenveld

Hobbies: Voetbal en skien

Ik hoorde pas een paar dagen van te voren dat ik “pupil van de week”mocht zijn. Dat vond ik echt super leuk. Eindelijk was het zondag tijd om naar Berghem Sport te gaan. Na de uitleg in de kantine werd ik door de aanvoerder meegenomen naar de kleedkamer. De harde muziek in de kleedkamer vond ik erg leuk! Na het omkleden mocht ik eerst lekker meedoen aan de warming-up en daarna weer terug de kleedkamer in. Voor de wedstrijd opstellen langs het veld en toen mocht ik van de scheidsrechter de bal van de zuil pakken en naar de middenstip brengen. Ik mocht aftrappen en na de aftrap maakt ik een mooi doelpunt, wat geluk bracht voor de rest van de wedstrijd. Berghem Sport won met 3-0.
Bedankt voor de mooie cadeautjes en vooral de nieuwe bal van Berghem Sport vind ik super mooi! Ik heb genoten van deze leuke middag.