Welk team wil in een paar uur € 350 verdienen?

Op maandag 16 april a.s. staat een belactie gepland van de Vriendenloterij. De Vriendenloterij is voor onze club heel interessant als inkomstenbron. Dat komt omdat wij met deze organisatie hebben afgesproken dat de inleg niet ten goede komt aan algemene doelen maar grotendeels aan Berghem Sport. Dat betekent concreet dat iedere deelnemer bij betaling van € 13 per maand onze club jaarlijks een bedrag van € 94 oplevert.
Met de Vriendenloterij is al eerder afgesproken dat we op 16 april a.s. een belactie doen. Door deze vooraankondiging ontvangen we een bonus van € 350 van de Vriendenloterij.

De bedoeling is dat die avond in het clubhuis tussen ongeveer 19.00 en 21.00 uur (dus maximaal 2 uurtjes) vrienden, buren, familie, collega’s of andere bekenden worden gebeld om mee te doen. Het team dat dit wil doen ontvangt dan als beloning de bonus van € 350. We verbinden er wel de voorwaarde aan dat er minimaal 30 nieuwe deelnemers worden binnen gehaald. Stel dat 6 mensen gaan bellen dan hoeven ze elk maar 5 nieuwe deelnemers te strikken. Dat moet toch lukken in een paar uur tijd zou je zeggen.

Dus welk team staat er op en wil dit extraatje graag binnen halen?
Omdat de tijd begint te dringen graag op heel korte termijn een reactie.
Je kunt dat doorgeven aan één van de onderstaande bestuursleden.

Het bestuur

Gerard Broers
Teun Brands
Dennis Weisz