Pupil van de week – Wes Bimbergen

Wedstrijd: Berghem Sport – DAW

Uitslag: 2-1

Datum: 8-4-2018

Naam: Wes Bimbergen

Elftal: JO9-6

Basisschool: de Fonkeling

Hobby’s: voetbal, taekwondo, buiten spelen met vriendjes, tv kijken

Ik vond het heel leuk om pupil van de week te zijn. Eerst ging ik de kantine in met een meneer en kreeg een grote AA. Ik mocht met de aanvoerder naar de kleedkamer en daar kreeg ik een shirt van het eerste aan. Er stond muziek op in de kleedkamer.

We gingen warm lopen op het veld en ik ging met de wissels overpasen . Hierna gingen we nog even de kleedkamer in en mocht ik voor in de rij met de aanvoerder meelopen het veld op. De bal mocht ik van een pilaar afpakken en het veld mee opnemen. Daar kreeg ik van iedereen een hand en mocht ik het muntje omhoog gooien.

Ik mocht ook nog een goal maken en ik scoorde. De eerste helft heb ik op het veld gekeken, dit was leuk. In de rust mocht ik nog naar de bestuurskamer en Mel ging met me mee. Daar kreeg ik een diploma, vlaggetje en een zak snoep.

De tweede helft heb ik ook nog gekeken. Berghem Sport heeft gewonnen van Schaijk.

Het was en leuke dag

Groetjes Wes