Geslaagd Sportcafé met Wim Kieft en Herman Teeuwen

Berghem Sport kan terugzien op een zeer geslaagd sportcafé met gastsprekers Herman Teeuwen en Wim Kieft. Georganiseerd door de sponsorcommissie samen met SBBS waren ongeveer 120 vrijwilligers en sponsoren aanwezig om onder de deskundige leiding van AD-journalist Eddy van der Ley te luisteren naar deze beide oud profvoetballers.

Zowel Teeuwen als Kieft blikten met anekdotes terug op hun voetbalcarrière.  Vooral “vriend” Hans van Breukelen moest het daarbij regelmatig ontgelden. Herman Teeuwen gaf ook zijn visie op de toekomst van FC oftewel zijn TOP Oss en Wim Kieft was zeer openhartig over zijn verslavingsproblemen, zoals hij die ook in zijn boek heeft neergeschreven.

Winnaars van de quiz Henk Heurkens en Wiljan van Aalst ontvingen een door Teeuwen en Kieft gesigneerde bal.

Tot slot was er een korte update van de voortgang van de nieuwe accommodatie. Het hoogste punt zal in de week van 27 april worden bereikt. Aangekondigd werd dat met de oplevering van het nieuwe gebouw na de zomer weer met acties een beroep op alle Berghem Sporters  zal worden gedaan om te helpen bij de aankleding van de nieuwe kantine.

Ps. Een eerste helpende hand kan zijn om nog aan te melden voor het darttoernooi op 21 april as.!!!!! Doe mee en help daarmee Berghem Sport met de nieuwe accommodatie.