Pupil van de week – Guusje en Bregje Bens

Wedstrijd: Berghem Sport – Volkel

Uitslag: 1-0

Datum: 20-5-2018

Naam: Guusje en Bregje Bens

Op zondag 20 mei was het zover: we mochten Pupil van de Week zijn. We vonden het best spannend en waren een beetje zenuwachtig.

Eerst gingen we omkleden en mochten we mee het veld op om de warming up te doen. Ook mochten we met twee spelers van het eerste elftal over passen.

Toen gingen we mee naar de kleedkamer en kort erna met de scheidsrechter, vlaggers en spelers mee het veld op. En daarna gebeurde het allerleukste van deze middag: de aftrap nemen! We mochten allebei scoren!

De eerste helft was spannend, gelukkig kwam Berghem Sport met 1-0 voor te staan. In de rust werden we verwend: we kregen een bal, een vaantje en we mochten mee naar de bestuurskamer, waar we ook nog een certificaat kregen. Die staat op onze slaapkamer nu. Ook kregen we nog een snoepzak!

Het was super, Berghem Sport BEDANKT!

Guusje en Bregje Bens.